Hue “Jeg elsker fødder”

175 kr.

Når efteråret melder sin ankomst og vinterens kulde begynder at bide, er det tid til at trække i denne skønne pom hue. Fremstillet af 100% blød akryl, føles denne hue utroligt blød mod huden og holder dig varm og hyggelig selv på de koldeste dage.

Varenummer (SKU): FOD-25 Kategorier: ,

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

Når efteråret nærmer sig, og vinterens kulde sætter ind, er det tid til at tage denne dejlige pom pom-hue i brug. Huen er lavet af 100% blød akryl og føles skøn mod huden. Den holder dig varm og hyggelig, selv når kulden bider.

Huen har en dobbeltlagsstrik og en justerbar pasform, der passer til de fleste hovedstørrelser. Den har en smart kant og en fin pom pom-detalje, der tilfører stil til din vintergarderobe. Uanset om du skal ud at gå en tur, lege i sneen eller bare hygge indendørs med en varm kop kakao, bliver denne hue din trofaste ledsager.

Det særlige ved denne hue er, at den bliver skabt specielt til dig, så snart du placerer din ordre. Vi tror på at skabe produkter på bestilling i stedet for i store mængder, hvilket reducerer overproduktion og sikrer, at hvert stykke er unikt tilpasset til dig. Din beslutning om at købe med omtanke støtter en mere bæredygtig tilgang til modeindustrien, og det værdsætter vi dybt.

Produktspecifikationer:

  • 100% soft-touch acrylic
  • Double layer knit
  • One size fits most
  • Cuffed beanie
  • Self-color pom pom

Yderligere information

Vægt 0,07 kg